Ga naar de inhoud

Over mij

My story

Mijn naam is Wouter en sinds ik klein was heb ik altijd interesse gehad in foto’s en video’s. In 2007 kocht ik mijn eerste camera waardoor de interesse in fotografie een passie voor fotografie werd. De passie werd groter toen er een aantal projecten op mijn pad kwamen die ik met beide handen aan moest pakken.
In 2015 heb ik het filmen ook weer herontdekt waardoor ik hier stap voor stap meer in ben gaan doen. In het begin beperkte dit zichzelf tot het filmen van interviews na sportwedstrijden en het filmen van mijn kinderen, maar ook hier zijn de afgelopen tijd meerdere projecten op mijn pad gekomen waardoor ik de smaak te pakken kreeg om hier meer mee te gaan doen. Hierdoor ben ik in 2021 gestart met Seegers Media. Waardoor ik mijn werk en diensten met meer mensen kan delen.
Neem contact met mij op!